Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

'Aνθρωπος, Τεχνολογία, Ασφάλεια! Σκοπός μας η ασφάλειάς σας. 

Η έμπνευση της Automoto είναι οι άνθρωποι! 
Με την τεχνολογία να βρίσκεται στην υπηρεσία μας, φροντίζουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς, με πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 
Με δύο πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε δίπλα σας, για να πραγματοποιήσουμε τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας. 
Αφουγκραζόμενοι καθημερινά τα προβλήματα της κοινωνίας φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε για εσάς τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συνθήκες, για τη διέλευση του οχήματός σας δημιουργώντας συχνούς, συμφέροντες διαγωνισμούς και προσφορές. 
Ενώ φροντίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τα συστήματά μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση στον τομέα της επικοινωνίας, με τηλεφωνικό κέντρο και  σύγχρονες πλατφόρμες επικοινωνίας.  Καθώς επίσης, μέσω της ιστοσελίδας μας προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους πελάτες μας, όσο πιο αναλυτικά και περιεκτικά γίνεται, για διάφορα χρηστικά θέματα που αφορούν το όχημά σας.
 
 
Με ευχάριστο περιβάλλον, σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και φιλικό προσωπικό , θα βρείτε τα καταστήματα μας στην Μεταμόρφωση και στο Ίλιον.
Με δύο γραμμές τεχνικού ελέγχου για αυτοκίνητα το Automoto ΚΤΕΟ στη Μεταμόρφωση σας περιμένει. 
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Ι. Πολέμη & Δερβενίων. Από Λ. Τατοΐου 47 (απέναντι από το Praktiker).
 
Και με δύο γραμμές τεχνικού ελέγχου,  μία για αυτοκίνητα και μία για μηχανές το Automoto ΚΤΕΟ στο Ίλιον σας περιμένει. 
ΙΛΙΟΝ: Πατρόκλου 23 (δίπλα στο ΙΚΑ) και από Λ. Χασιάς 85.
 
 
 
 
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
 
Οι άνθρωποι :
Στην επιτυχία της επιχείρησης σημαντικό ρόλο έχει το έμπειρο, εξειδικευμένο και με συνεχή εκπαίδευση προσωπικό.  Ενώ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια για φιλική, αξιόπιστη και γρήγορη εξυπηρέτηση.
 
 
Δραστηριότητες :
Η εταιρεία έχει σαν επίκεντρο τον ?νθρωπο, και ειδικά τους νέους. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται χορηγός σε διάφορα αθλητικά σωματεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μία προσπάθεια ενίσχυσης , ανάδειξης και διατήρησης των ανθρώπινων αξιών που τόσο ανάγκη έχει η εποχή μας.
 
Ανάπτυξη :
Η εταιρεία  το  2013 ενίσχυσε τις εγκαταστάσεις της με νέα γραμμή τεχνικού ελέγχου moto στο Ίλιον. Με εξειδικευμένο προσωπικό θα ελέγξουμε και το αυτοκίνητο, αλλά και την μηχανή σας γρήγορα και αξιόπιστα. Eπενδύουμε πάντα σε νέες τεχνολογίες.
 
 

Δείτε εδώ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Automoto!